Életmód Club a Gym Classban!

Életmód Club a Gym Classban!

Mi az az Életmód Club? Hogyan működik?
Életmód Club
Életmód Club

Évek óta diétázol, de sosem sikerült lefogynod? A keserves kínok árán leadott kilók állandóan visszakúsznak, mert valamit nem jól csinálsz? Szeretnél egy egy stabil, állandó komolyabb izomtömeget? Már ezer cikket és újságot elolvastál, de még mindig nem állt össze az egész?

Elhozzuk Neked a megoldást!
12 hetet kérünk az életedből, AZ ÉLETEDÉRT!
Mit tartogat számodra ez a 12 hét?

Teljes változást!

Egy profi csapat lesz a segítségedre, akik folyamatosan melletted állnak, és végig kísérnek az úton. Felismerik, mit, és hol rontottál el, kijavítják minden hibádat. Eddig a percig közel 700 résztvevőnk sikeresen zárta a programot, több, mint 5000 kg zsírt leadva.

A 12 hetes Életmód Club célja, hogy ezidő alatt legnagyobb változást érd el! Az alap koncepció egy teljes életmód és szemléletváltás, melyhez rengeteg segítséget adunk. Programunk 13 város 14 edzőtermében elérhető, melyekről tuúlzás nélkül állítjuk: országunk legjobbjaik. Ez NEM egy online rendszer, NEM online tananyaggal! Napi kapcsolatban leszel velünk, és mindenki a TE sikeredért fog dolgozni.

Mit is jelent ez?

Oktatásokon fogsz részt venni, ahol megtanítjuk a diéta alapjait. Közös sütés-főzést szervezünk, hogy a diétás ételeket ne csak elméletben, hanem a gyakorlatban is el tudd készíteni. Edzéselméleti oktatáson veszel részt, hogy stabil tudással rendelkezz az edzőtermi edzésről. Folyamatos kontroll alatt leszel, észrevesszük, ha valamit nem jól csinálsz, és ott leszünk, hogy segíthessünk!

És ami a legfontosabb:

12 hetes programunkat 3 ciklusra osztottuk fel a te érdekedben! Minden ciklus első hetében szakképzett edzőink segítségével ismerkedhetsz meg az edzésterveddel. Ők segítenek a gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátításában. IGEN, ez azt jelenti, ha soha nem jártál még edzőteremben, és nem ismered a gépeket, ez sem okoz problémát. A további 3 hetet önállóan, vagy “Életmódos” társaiddal közösen töltöd.

Az első ciklus végére a változást a saját bőrödön érzed majd, edzéstervedet nehezítjük, melyet újra edzőinkkel végezhetsz el. A program időpontjáról az edzőtermek oldalain találsz információt!
Nem csak az étrended, az edzéseid is pontosan követjük. Tudjuk hol tartasz, és, hogy mire van szükséged.

Közösség

Nem csupán egy programot kapsz, egy közösség része leszel! Így jóval könnyebb elérned a kitűzött célt!