Galéria

Gym Class Galéria

Vendégkönyvünkből

Szakértelemmel, Precizítással, Abszolút Vendég orientáltan Összerakott Terem! Szakértő Edzők, Mosolygós Recepciósok, és Szimpatikus vendégkör! Gratulálok a Tulajdonosnak, látszik a Rengeteg munka, és Törödés amivel összehozta a GYM-et!

Kiss Jenő testépítő

Az ország egyik legjobb terme. Tökéletesen válogatott, elképesztően sokszínű géppark, tiszta, kulturált környezet, és a pesti megatermekkel ellentétben barátságos, családias hangulat. Az igényességet jelzi, hogy a kezdéskor nem szerencsésen megválasztott futópadokat pénzt nem kímélve, egyszerre lecserélték az egyik legjobb mai modellre.

Nagy Albert

Szuper terem Szegeden! Nem csak tipikus kondi gépparkkal rendelkezik, hanem szabad súlyokkal is nyugodtan lehet edzeni, amihez jön még a funkcionális teremrész és a forgatható traktorkerék (aki nem hiszi járjon utána ). A terem tiszta és igényes, az öltöző tágas, valamit szaunázási lehetőség is van. És végül nem utolsó sorban: a személyzet nagyon kedves, segítőkész. Mindenkinek szívből ajánlom!

Rádi Mariann

Kiváló terem, megfelelő tágas tér, rengeteg gép a legjobb minőségben! Kedvesek a recepción, kulturált az öltöző! Ezek után nekem a legfontosabb volt a levegőztetés/klíma, nagyon kellemes a hőmérséklet bent! Bátran ajánlom mindenkinek!

Barta Balázs

Hibátlan edzőterem a hőmérséklet optimális, modern gépek minden igényt kielégítve, tágas tiszta őltöző kellemes hőmérsékletű, tükrökkel haj szárítókkal felszerelve, vizesblokkok tiszták igényesek, szaunna hibátlan. Már csak edzenünk kell a többi felsőfokon adott.

Szaniszló Róbert

Életem első edzőtermi edzésem volt Szuper jó, tiszta és nagyon kedves emberek dolgoznak ott!

Sárköziné Sólyom Etelka